Oletko uusi vuokraamassa varastotilaa?

by Dacre Pallas

Yikes! Asuntokokoinen kotisi kasaantuu päivittäin päivittäin enemmän tavaroihin ja tavaroihin, mutta et voi sietää hävittämistä, koska luulit heidän olevan joskus hyödyksi tulevaisuudessa! Olisi nyt hyvä aika alkaa löytää oikeat keinot, kuten säilytystila näiden ylimääräisten tavaroiden ja tavaroiden säilyttämiseksi. Asianmukaisen tutkimuksen jälkeen sinun pitäisi pystyä löytämään täydellinen paikka aloittaa “liikkuminen”. Tässä ovat henkilöt, joilla on samanlaisia ​​kokemuksia, haluavat sinun tietävän ennen kuin vuokraat oman tilasi.

Millainen tila?

Riippumatta tyylistä, älä koskaan unohda ylimääräistä kävelytilaa, jota tarvitaan navigointitarkoituksiin tallennustilassa! Tarvitset runsaasti tilaa liikkua varten tulevia uudelleenjärjestelyjä, lisäyksiä, esineiden poimintaa jne. Varten. Mutta jos tiedät, että tallentamasi kohteet ovat vain väliaikaisia, kunnes löydät toisen suuremman kodin, tilaa, joka on “vain” mukava ‘riittää tekemään temppu. Kiinnitä huomiota myös säilytystilasi ilmastointilaitteisiin, jos aiot tallentaa esimerkiksi valokuvia, taideteoksia tai elektroniikkaa. ne voivat kulua nopeasti altistuessaan jatkuvasti kosteudelle ja lämmölle.

Mitä tulee sisään?

Suunnittele, mitä ja kuinka paljon tavaroita menee sisään, ennen kuin edes muutat sisään, ei ole hyvä aloittaa ajattelua vasta, kun sinulla on tilaa. Jos laitat esineitä asteittain, tila saattaa loppua ennen viimeistelyä. Rahan tuhlaaminen väärään huoneeseen, sanoisin.

Hinnoittelu

Työskentele budjettisi rajoissa tunnustamalla, että hinnat vaihtelevat koon, sijainnin, ilmastointilaitteiden ja laitoksen saavutettavuuden jne. Mukaan.

Vakuutus

Keskustele asiamiehesi kanssa selvittääkseen, tarjoavatko nykyiset talovakuutussuunnitelmasi kodin tiloista lähteville esineille ulkoturvan kattavan varastoinnin muualle.

You may also like