Kuinka tehdä kylpyhuoneestasi houkuttelevampi halvalla 5 hyvällä vinkillä

by Dacre Pallas

Jos olet rehellinen, kylpyhuoneesi on luultavasti rumin huone kotiisi, mutta jos sinulla ei ole paljon rahaa tehdä mitään asialle, saatat tuntea olevasi jumissa. Toivottavasti kirkastut, koska tarkastelemme 5 helppoa asiaa, joita voit tehdä halvalla, jotta kylpyhuoneesi olisi houkuttelevampi.

Tarvitset kehyksen

Kävele tuhat kylpyhuoneeseen ja löydät peilin, mutta useimmissa tapauksissa se on vain lasinpalaa seinään. Siinä ei ole mitään erityistä, eikä peili varmasti lisää kylpyhuoneesi kauneutta. Voit muuttaa sitä repimällä vanhan alas ja korvaamalla sen peilillä, jolla on mukava kehys. Se erottuu automaattisesti, kun kävelet kylpyhuoneeseen, ja silmät kiinnittyvät siihen, koska se ei näytä vain halpalta lasilta.

Pois vanhan kanssa

Kun ostit kylpyhuoneesi pyyhkeet, ne ovat saattaneet näyttää valkoisilta ja pörröisiltä, ​​mutta vuosien varrella ne alkavat lopulta näyttää rätteiltä, ​​joita pyyhittäisit keittiön lattiat puhtaiksi. Sama koskee kylpyhuoneen mattoja, ja tietyn ajan kuluttua ne menettävät valituksensa, mikä oli ainoa syy, miksi ostit ne ensin. Pyyhkeiden ja mattojen vaihtaminen ei maksa sinulle paljon rahaa, sitten kylpyhuoneesi palaa jälleen mukavaksi ja pörröiseksi.

Laatat, joissa on muotoilu

Jos valitset kylpyhuoneellesi yksinkertaisen näköiset laatat, valitset helpon tien. Älä ymmärrä minua väärin, ne näyttävät hyvältä, eikä tavallisilla laatoilla ole mitään vikaa, mutta jos haluat halvan tavan muuttaa kylpyhuoneesi ulkonäköä, ilmeinen ratkaisu olisi mennä ulos ja ostaa uusia fancy design. Niiden ei tarvitse näyttää liian äärimmäisiltä, ​​eikä muotoilua tarvitse rapata jokaisen seinän päälle, mutta kaiken pitäisi parantaa ulkonäköä, kun verrataan niitä tavallisiin laatoihin.

Rakenna kylpyhuoneen työtaso

Tämä pätee vain ihmisiin, joilla on kunnollisen kokoinen kylpyhuone, mutta voit tehdä ihmeitä huoneesi ulkonäöllä, jos rakennat työtason pitääksesi tavaraa sen sijaan, että sinulla olisi yksinkertainen pesuallas. Kylpyhuoneesi pesuallasen sivuilla ei ole paljon muuta kuin shampoolipulloja ja hammasharjoja, mutta kun sinulla on tiskialtaan ympärillä oleva työtaso, voit alkaa asettaa maljakoita kukilla tai muulla mielestäsi hyvältä.

Vaihda ovesi

Jos kylpyhuoneessasi on suihku, voit vaihtaa suihkuovet ja huone näyttää dramaattisesti erilaiselta. Ehkä sinulla on vielä samat ovet, jotka tulivat suihkusi mukana, kun ostit sen ensimmäisen kerran, eivätkä ne näytä erityisiltä, ​​mutta ne on helppo korvata ovilla, jotka todella näyttävät hyvältä. Jos sinulla ei ole kylpyamme, suihkusi on kylpyhuoneesi keskipiste, joten haluat tehdä kaiken voitavasi varmistaaksesi, että se näyttää houkuttelevalta.

You may also like