Kuinka pitää valkoinen smokki hyvässä muodossa

by Dacre Pallas

Valkoista smokkia pidetään erityistuotteena, jota käytetään erityistapahtumissa. Joitakin tapahtumia, joissa tuxia voidaan käyttää, ovat häät, yritystapahtumat, gaalaillat ja jopa prom-promot. Oletetaan, että omistat valkoisen tuxin. Haluat sen kestävän hyvin kauan, vai mitä? Tässä on muutamia vinkkejä siitä, kuinka pitää se hyvässä kunnossa:

• Puhdista se heti – Tuxin käytön jälkeen saattaa olla, että siinä on jo tahroja tai se voi olla jo hieman haiseva. Et halua tahrojen ja hajun tarttua tuxiin ja siksi haluat ehkä kuivapuhdistaa sen. Kuivapesu on paras tapa puhdistaa tux.

• Säilytä tuxi kuivassa ympäristössä – On tärkeää, että tuxit säilyvät kuivassa ympäristössä, jossa se ei ole kosteutta. Muista, että siellä, missä on kosteutta, homeet ja hometta voivat kasvaa. Hometta ja hometta voi varmasti pilata tux-kankaan ja jättää ikäviä tahroja.

• Säilytä tuxia pimeässä ympäristössä – Älä koskaan jätä tuxiasi ulkona, missä se voi altistua auringonvalolle. Tämä johtuu siitä, että auringonvalolla voi olla haitallinen vaikutus smokkeihin, koska se voi aiheuttaa värimuutoksia. Säilytä sitä pimeässä ympäristössä, jossa se olisi myös pölytön.

• Ripusta tux – Paras tapa tallentaa tux on ripustaa se. Tämä on niin, ettei se rypisty. Huomaa, että jotkut rypyt voivat olla pysyviä. Riippumisen lisäksi on myös toinen hyvä vaihtoehto tuxin varastoinnissa, joka taittaa sen ja pitää sen suuressa laatikossa.

Noudata näitä vinkkejä, jotta pystyt säilyttämään valkoisen smokisi pitkään. Kuka tietää? Poikasi tai jopa pojanpoikasi pystyvät ehkä käyttämään sitä?

You may also like