Kuinka käyttää uusinta tekniikkaa yrityksesi suojaamiseen ja omaisuuden suojaamiseen

by Dacre Pallas

Yritysten turvallisuuden suhteen on tekeillä jotain teknistä “aseiden kilpailua”. Uuden tekniikan kehittyessä yritykset pystyvät paremmin suojelemaan omaisuuttaan ja asiakkaitaan välttäen siten potentiaalisesti suurten rahamäärien menettämistä. Mutta kun näitä tekniikoita aletaan käyttää laajemmin, niin varkaat ja ilkivallat alkavat sopeutua ja löytää uusia tapoja hyökätä näihin yrityksiin.
Siksi on tärkeää, että pysyt jatkuvasti valppaana pysyäksesi tietoturvatekniikan kärjessä, jos haluat pitää tilasi turvassa ja säästää yrityksellesi paljon rahaa. Lue ja katsomme, kuinka voit ottaa käyttöön joitain viimeisimpiä tekniikoita juuri niin varten.
CCTV
CCTV on edennyt pitkälle yksiraiteisten videonauhureiden päivistä. Nykyään useimmat kamerat ovat digitaalisia, ja parhaat mallit ovat IP-kamerat. Tämä tarkoittaa Internet-protokollaa ja tarkoittaa käytännössä sitä, että niitä ei tarvitse yhdistää johdoilla toimiakseen, vaan käyttää langatonta yhteyttä tietojen tallentamiseen. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että ne voidaan sijoittaa mihin tahansa kauppasi tai varastosi ympärille ilman rajoituksia, ja se tarkoittaa, että voit siirtää niitä aika ajoin pienellä vaivalla.
Digitaalisissa CCTV-kameroissa on nyt myös videoanalyysiohjelmisto, jonka avulla ne voivat kertoa, mitä tapahtuu. Tämän perustavin muoto on liiketunnistus, mutta edistyneempiä malleja laukaisee vain todelliset ihmiset. Tämä vähentää väärien hälytysten määrää ja varmistaa, että kaikki kaapatut materiaalit ovat mahdollisesti osuvia ja katsomisen arvoisia. Tämä antaa sinulle myös itsevarmuutta määrittää hälytyksiä ja muita asioita, jotka varoittavat mahdollisista törmäyksistä <a href=”http://commercialspacetoronto.com”> varastossasi </a> tai kaupassasi.
IP-CCTV: llä on myös se etu, että voit suoratoistaa mitä katsot. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että voit tarkistaa tilasi yksinkertaisesti kirjautumalla sisään tietokoneella tai iPadilla, ja voit sitten sieltä päättää, haluatko mennä ja kirjautua sisään henkilökohtaisesti. Jotkin järjestelmät antavat sinun jopa puhua IP-kameroidesi (VoIP CCTV) kautta, hallita niiden kulmaa tai ajaa droneja tilasi ympäri etätarkastusta varten.
Lukot
Lukkojen osalta digitaaliset lukot tarjoavat paljon hyödyllisiä etuja toimistojen, myymälöiden ja varastojen suojaamiseen. Näitä ei voida valita perinteisessä mielessä kuin mekaaninen lukko, ja niiden avulla voit hallita paljon helpommin, kenellä on pääsy omaisuuteesi. Jos joku poistuu organisaatiosta, voit yksinkertaisesti poistaa hänet järjestelmästäsi ilman, että avainta on palautettava. Avainkortti katoaa? Ei ongelmaa.
Ehkä eniten korkean teknologian tyyppisiä digitaalisia lukkoja ovat ne, jotka tarvitsevat biometrisiä tietoja pääsyn tarjoamiseksi. Nämä vaativat verkkokalvon skannauksia tai sormenjälkiä päästääkseen ihmiset sisään, mikä puolestaan ​​varmistaa, ettei kukaan voi esiintyä heinä tai käyttää avainkorttiaan tai avainkoodiaan.
Lisää ilmalukko CCTV-järjestelmällä, jos haluat todella lisätä turvallisuutta, ja voit olla uskomattoman luottavainen yrityksesi turvallisuuteen.

You may also like