Kuinka käyttää tekniikkaa jättääksesi toimistosi vähemmän

by Dacre Pallas

Jos sinä ja työntekijänne menette jatkuvasti sisään ja ulos toimistosta, huomaatte, että tuhlaatte paljon aikaa ja rahaa. Paitsi että maksat suoraan kuljetuskustannuksista, vietät myös paljon aikaa matkustellessasi organisaationa, joten et pysty olemaan yhtä tuottava kuin muuten sinä aikana. Ja kun olet todennäköisesti kuluttanut kohtuullisen määrän toimistotiloihisi, saatat myös saada siitä kaiken irti …
Onneksi tekniikkaa on ainakin osittain yritetty pienentää maailman kokoa, mikä tarkoittaa, että se voi auttaa meitä viettämään enemmän aikaa yhdessä paikassa samalla, kun teemme edelleen kaikkea normaalia liiketoimintaa. Lue lisää ja näet, kuinka voit hyödyntää tekniikkaasi viettääksesi vähemmän aikaa matkustamiseen ympäri maata ja enemmän aikaa työn tekemiseen.
Videoneuvottelu
Tietysti yksi ilmeisimmistä esimerkkeistä tekniikasta, joka voi auttaa sinua matkustamaan vähemmän, on videoneuvottelutekniikka. Videoneuvottelulaitteiston avulla voit olennaisesti järjestää tapaamisia asiakkaiden, liikekumppaneiden ja jopa puolivälissä olevien työntekijöiden kanssa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse sitten matkustaa heidän luokseen tapaamisten järjestämiseksi. Parasta näistä antaa sinulle tunteen “telepresenssistä”, mikä tarkoittaa, että tunnet olevasi huoneessa ihmisten kanssa, joiden kanssa pidät kokousta. Lyhyesti sanottuna tämä on melkein yhtä hyvä kuin todellisuudessa olla, mutta säästää paljon liikenteessä.
Pilvipalvelut
Jos työskentelet projektissa (tai useammassa) toisen tiimin kanssa, joka ei ole lähellä yritystäsi, saatat tällä hetkellä matkustaa heidän luokseen työskennellessäsi näiden yhteishankkeiden parissa. Jos rakennat verkkosivustoa esimerkiksi toiselle yritykselle tai jos luot markkinointimateriaalia yhteisyritykselle, haluat todennäköisesti molemmat tarkastella ja muokata luomiasi töitä.
Onneksi tämä on nyt myös jotain, joka voidaan tehdä etänä pilvipalveluiden avulla, jotka isännöivät tiedostojasi ja antavat useiden ihmisten muokata niitä kaikkia kerralla.
Online-tuki
Jos tarjoat minkäänlaista palvelua, joudut joskus matkustamaan tukeen. Tämä voi tarkoittaa ongelmia esimerkiksi myymänne laitteiston tai ohjelmiston kuvaamisessa tai se voi tarkoittaa asiakkaiden opastamista käyttämään jotakin järjestelmiesi päivittämisen jälkeen. Se voi tarkoittaa vain vastaamista mahdollisten tulevien asiakkaiden ja asiakkaiden usein kysyttyihin kysymyksiin. Onneksi voit nyt tehdä tämän myös etänä käyttämällä online-tukea chat-huoneiden kautta ja jopa ohjelmiston, kuten ‘Splashtop Remote’, jonka avulla voit hallita tietokonetta ja katsella niiden näyttöä etänä.
Investoi näihin tekniikoihin ja voit viettää enemmän aikaa toimistotilassasi ja tuhlaa vähemmän polttoainetta ja aikaa tiellä!

You may also like