Kuinka käyttää Internetiä saadaksesi kaiken halvemmaksi

by Dacre Pallas

Joskus kun kiinnität tarkkaa huomiota talouteen, saatat päätyä masentumaan. Palkkapäivä tulee ja tunnet olevasi ylpeä itsestäsi nettovarallisuutesi lisäämisestä ja siitä, että olet lisännyt vähän rahaa rahaa pankkitilillesi, mutta sitten päivät kuluvat ja päätät käyttää nopeasti kaikki ansaitut rahat arkisiin kuluihin – laskuista ruokaostoksiin matkustamiseen. Melko nopeasti kaikki rahat, jotka tulivat, ovat kadonneet, eikä sinulla ole mitään oikeastaan ​​näytettävissä sille.
Mutta sen sijaan, että masentaisit tästä tilanteesta, sinun pitäisi sen sijaan ajatella sitä toimintakehotuksena. Vaikka saatat menettää suuren osan ansaitsemastasi rahasta jännittämättömiin kuluihin, voit todennäköisesti tehdä sata erilaista tapaa vähentää tätä määrää ja pienentää yleiskustannuksiasi. Itse asiassa Internetin ansiosta niitä on melkein varmasti. Lue ja katsomme, kuinka verkko voi tehdä melkein jokaisesta kustannuksesta halvempaa.
Hanki asioita ilmaiseksi!
Joissakin harvoissa tapauksissa voit itse käyttää Internetiä saadaksesi asioita ilmaiseksi. Jos etsit esimerkiksi huonekaluja, työkaluja tai muita kotitalouslaitteita, saatat pystyä hankkimaan ne Freecycle-kaltaiselta sivustolta. Freecyclessa jäsenet luovuttavat esineensä ilmaiseksi, koska he eivät halua joutua hävittämään niitä.
Sillä välin muilla verkkosivustoilla voit vaihtaa esineitä – mikä on ihanteellista, jos haluat hankkia jotain, jolla ei ole varaa kuluttamatta käteistä. Muiden sivustojen avulla voit ottaa lainoja, ja toisten avulla voit jopa yöpyä muiden ihmisten taloissa matkustellessasi. Esimerkiksi ‘Couch Surfer’ on loistava sivusto niille, jotka onnellisina törmäävät muukalaisen sohvalle säästääkseen rahaa matkoilla.
Hanki asiat paljon halvemmaksi
Jos et löydä mitä tahansa etsit ilmaiseksi, sinulla on silti hyvät mahdollisuudet saada se paljon halvemmalla.
Ensimmäinen etu, jonka verkko antaa sinulle, on yksinkertaisesti se, että sen avulla voit tehdä ostoksia ja verrata satoja eri toimittajia ennen ostoksen tekemistä. Näin löydät parempia tarjouksia ja säästät paljon rahaa joko uudella kannettavalla tietokoneellasi tai <a href=”http://www.fastaction.ca”> otsikkolainoilla </a>. Jos kyseessä on ostamasi tuote, voit tällä tavalla tarkastella myös käytettyjä vaihtoehtoja, jotka voivat olla jopa halvempia. Amazonista ei ole epätavallista löytää kirjoja pari senttiä! Tuotteiden ostaminen irtotavarana voi myös säästää rahaa – kun teet ruokakauppasi verkossa, sinun ei tarvitse huolehtia kuljetuksista, jotta voit ostaa isoja laatikoita ruokaa ja juomaa.
Joissakin tapauksissa yksinkertainen online-tilauksen tosiasia voi säästää rahaa, koska se vähentää määrää, jonka yritysten on käytettävä esimerkiksi asiakaspalveluun. Yritykset tarjoavat usein alennuksia verkkotilauksista tai laskujen asettamisesta verkossa.
Jos näin ei ole, saatat pystyä hyödyntämään tarjouksen (käytä Grouponin kaltaista kuponkisivustoa) tai rahanpalautusjärjestelmää.
Lyhyesti sanottuna, melkein mitä tahansa rahaa käytät, löydät halvemmalla verkosta!

You may also like