3 syytä valita koiran turvallisuus hälytysten sijasta

by Dacre Pallas

Vaikka hälytyshälytykset ovat hyviä ja tehokkaita, kun haluat suojata kotiasi, monet ihmiset ovat yhtä mieltä siitä, että koira voi tarjota paljon paremman turvallisuuden. Jos sinulla on jo hälytysjärjestelmä, koira voi auttaa parantamaan turvallisuuttasi antaen sinulle kaivatun mielenrauhan. Jos yrität päättää, mikä vaihtoehto on sinulle paras, sinun on harkittava joitain asioita.

Söpö suoja

Sinun on myönnettävä, että koira voittaa kylmäkoneen joka päivä “söpön” tekijän suhteen. Nykyaikaiset hälytykset voivat olla tyylikkäitä ja houkuttelevia, mutta ne eivät hiero itseäsi jalkaa vasten, kun tulet kotiin kovasta työpäivästä. Koira ei ole vain ihana, se pelottaa kaikki tunkeilijat haukkuen heitä jo ennen kuin he ajattelevat kävelevän tiloihisi. Koiran turvallisuus auttaa estämään rikollisia, joiden ei tarvitse edes nähdä koiraa, joka haukkuu heitä.

Hanki muoto

Koira ei vain suojaa kotiasi, vaan auttaa myös pitämään sinut kunnossa ja terveellisenä. Hälytysjärjestelmäsi ei pidä sinua kunnossa, vaikka se olisikin hienostunut. Koiran kävelystä saamasi liikunta voi auttaa parantamaan terveyttäsi. Voit nauttia raikkaasta ilmasta vuorovaikutuksessa muiden koiran ystävien kanssa, mikä on aina plus!

Nauti toveruudesta

Kaikki tietävät, että koirat ovat usein hyvin omistautuneita ja tekevät täydelliset kumppanit. Jos asut yksin, sinun ei tarvitse tuntea itsesi yksinäiseksi, kun sinulla on koira. Hälytys voi antaa sinulle äänimerkin, kun kävelet kotiisi, mutta koira saa sinut tuntemaan itsesi erityiseksi hyppäämällä ympäri sinua. Omistautunut ja rakastava kumppanisi suojaa kotiasi kaikentyyppisiltä uhilta, myös ryöstäviltä tuholaisilta.

Valitse koira, kunnes he keksivät hälytysjärjestelmiä, jotka rakastavat sinua ehdoitta.

You may also like